Qui som?

JULIA G ESCRIBÀ

JÚLIA G ESCRIBÀ és un projecte que neix de la passió pel disseny, la tecnologia téxtil, els teixits, les textures, les formes i els colors.

La nostra missió és esdevenir un referent de “Moda urbana que s’adapta climàticament amb tecnologies termoreguladores “ i la nostra visió és esdevenir un referent de marca de moda urbana amb noves tecnologies que milloren les condicions de la humanitat davant el canvi climàtic.™

DISSENY INNOVADOR I ATEMPORAL

Fem peces de disseny, per tant amb una estética diferenciadora que permet definir la teva personalitat; són peces atemporals, en quan a formes i colors. També fem peces còmodes que s’adapten a qualsevol ús desitjat: a l’oci, a la vida quotidiana, a l’àmbit professional, etc.

INVESTIGACIÓ EN LA TECNOLOGIA TÈXTIL

JÚLIA G ESCRIBÀ incorpora per primera vegada a la moda la tecnologia termoreguladora. Els nostres dissenys amb microcàpsules termoreguladores tenen la capacitat d’absorbir, mantenir, i alliberar calor. Això és degut a que les microcàpsules polimèriques tenen en elles un material de canvi de fase.

SOSTENIBILITAT

La tecnologia termoreguladora que usem fa que no ens haguem de posar diverses capes de roba degut a que amb una sola peça ja que s’autoregula la temperatura ideal pel cos. No cal comprar tantes peces de roba i per tant aportem una reducció del consum, i una aportació tecnològica nova a les peces de roba.

LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

La marca neix davant de la universal i necessària consciéncia inmediata de canvi que necessitem fer per viure a la terra, davant de l’evident canvi climàtic . Ja que s’han de trobar solucions. Com bé diu la ONU, la temperatura de la terra anirà augmentant fins el 2050, fins a fer insostenible la vida humana, i necessitem canvis. Fem servir matèria primera sostenible, materials orgànics, i no fibres plàstiques contaminants pel planeta.

PRODUCCIÓ DE PROXIMITAT

La producció es fa en tallers de proximitat on la relació amb tots els que formen part del procés d’una peça que JÚLIA G ESCRIBÀ, és proper i de confiànça, entreteixint les relacions amb qui fa el patronatge, qui talla, qui cus, qui tinta, qui planxa, etc. I tot el procés es fa d’una manera digne, de qualitat i sostenible.

ARRELS

Les arrels de la marca i l’entorn cultural és essencial constantment, amb una escolta activa, entenent les necessitats de la humanitat en tots els àmbits. Les arrels de JÚLIA G ESCRIBÀ, prioritzen la investigació de la tecnologia tèxtil, les textures, els colors i la comoditat, responent a les necessitats d’aquest món canviant.